Skip to main content

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός Σαββίδη για τις εμφανίσεις - Ζήτησε ενημέρωση

Δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και συζήτηση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις.

Αναλυτική ενημέρωση για την παρουσία της ομάδας στα δυο φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία, ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η εικόνα του δικεφάλου δεν ήταν καλή ούτε στην ισοπαλία με την ομάδα των Ιωαννίνων, ούτε και στην ήττα από τη νεοφώτιστη Λαμία.

Σύμφωνα με το inpaok, σε επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον Λούμπος Μίχελ αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, ζήτησε να ενημερωθεί και για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την πορεία της υπόθεσης του Ομάρ Ελ Καντουρί και φυσικά για όλες τις κινήσεις που γίνονται με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και συζήτηση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα.

Οι επαφές τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με τα υπόλοιπα επιτελικά του στελέχη θα συνεχιστούν σήμερα καθώς ο χρόνος πιέζει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων της νέας περιόδου.