Skip to main content

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Μαουρίσιο, αποφόρτιση για Μίσιτς (video)

Ο Βαρέλα ανέβασε ρυθμούς και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του ενώ ο Βέρνμπλουμ συνέχισε με δουλειά στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Με τον Άμπελ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών ενόψει ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός και το επιτελείο του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στην κατοχή της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο φινάλε διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Γιόζιπ Μίσιτς έμεινε εκτός από το τελευταίο κομμάτι της προπονησης για λόγους αποφόρτισης στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του με το υπόλοιπο γκρουπ. Τέλος ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε με δουλειά στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.