Skip to main content

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν Μουλέν-Μιχόγεβιτς, ετοιμοπόλεμος ο Κάμπος (video)

Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ακολούθησαν το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης

Με την παρουσία των Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μετά το ζέσταμα που αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα, οι παίκτες του «Δικεφάλου» έκαναν ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και την ομαδική ανάπτυξη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να καλούνται να εφαρμόσουν τις  τακτικές οδηγίες που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ακολούθησαν το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι δύο τους προέρχονται από χειμερινή προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους και θα ενταχθούν σταδιακά στο πρόγραμμα των υπολοίπων βάσει και των δεδομένων από τα εργομετρικά τους.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου κόουτς για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Αύριο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.