Skip to main content

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Πρίγιοβιτς για Ξάνθη, γύρισε το πόδι του (video)

Χωρίς τον Σέρβο επιθετικό στα Πηγάδια ο «Δικέφαλος»- Γύρισε το πόδι του σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε από την προπόνηση

Με ένα δυσάρεστο γεγονός ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή εναντίον της Ξάνθης στα Πηγάδια, καθώς ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του «Δικεφάλου».

Ο Σέρβος επιθετικός γύρισε το πόδι του σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο φορ του «Δικεφάλου» θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος απουσίας του από την ενεργό δράση (Δείτε εδώ και συγκεκριμένα στο 2:36'' τη στιγμή του τραυματισμού).

Εκτός μάχης θα μείνει και ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της αναμέτρησης κόντρα στους Θρακιώτες και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για το παιχνίδι του Σαββάτου (02.12, 17:15). Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ και Κουλούρης.