Skip to main content

Μπάσκετ - ΠΑΟΚ: Αρκετοί παίκτες αμφίβολοι εν όψει του αγώνα με τη Μπενφίκα

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αν και είχε σκίσιμο στο πρόσωπο και έκανε δύο ράμματα είναι κανονικά στη διάθεση του Φώτη Τακιανού

Με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του, μπήκε σήμερα σε διαδικασία προετοιμασίας για την, εκτός έδρας, αναμέτρηση την Τετάρτη (1/11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League, με αντίπαλό την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ (21:30).

Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε στην Αθήνα, μετά το ματς πρωταθλήματος και την ήττα από το Λαύριο (29/10), προπονήθηκε σήμερα στα Λιόσια, με τον Φώτη Τακιανό και τους παίκτες του να καλούνται να διαχειριστούν την κούραση, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στην ομάδα.

Για τη μάχη στην Πορτογαλία, στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού αναμένεται να είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έκανε δύο ράμματα για το σκίσιμο στο μέτωπο που απέκτησε στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Οι τραυματίες Μιχάλης Τσαϊρέλης, Τζαμάνι ΜακΝίς (σ.σ. απουσίασαν αμφότεροι από το ματς με το Λαύριο), ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα και εκφράζεται η ελπίδα πως η κατάστασή τους θα βελτιωθεί και θα προλάβουν την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, αντίθετα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο Λαύριο, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (31/10) για τη Λισαβόνα, με απευθείας πτήση από την Αθήνα.