Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Πέλκας ενόψει Έστερσουντς – Η αποστολή του «Δικεφάλου»

Εκτός της «ασπρόμαυρης» αποστολής έμεινε ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του αλλά μένει εκτός καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσει

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα εναντίον της Έστερσουντς στη Σουηδία για play-off του Europa League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ προκειμένου από τη μία να δουλέψουν την αμυντική λειτουργία κι από την άλλη την ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το οστικό οίδημα που υπέστη από χτύπημα στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς και βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη δράση είναι έτοιμος να γυρίσει και ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Την 20σαμελή αποστολή των «ασπρόμαυρων» που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης με τσάρτερ για τη Σουηδία απαρτίζουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:15, ώρα Ελλάδος στο Έστερσουντ, ενώ στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και έναν παίκτη του συλλόγου.