Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μέρος του προγράμματος οι Τζόουνς και Κόνιαρης

Οι ένταξη των δύο καλαθοσφαιριστών του «Δικεφάλου» στο κανονικό πρόγραμμα θα γίνει σταδιακά και στη διάρκεια της εβδομάδας

Μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης και απουσίας από τις προπονήσεις, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν και πάλι από σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας το ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ενόψει της τελικής ευθείας του φετινού πρωταθλήματος.

Στο πρόγραμμα τακτικής που ακολούθησε o «Δικέφαλος», συμμετείχαν για πρώτη φορά μετά από καιρό και οι Λάκι Τζόουνς - Αντώνης Κόνιαρης.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές που ωστόσο, δεν είναι ακόμη έτοιμοι, συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος και η ένταξή τους στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας θα γίνει σταδιακά και στη διάρκεια της εβδομάδας.

Από αύριο θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και οι Νταρνέλ Τζάκσον - Φιλ Γκος. Συγκεκριμένα οι δύο Αμερικανοί παίκτες επιστρέφουν αργά σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και από αύριο θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Το αυριανό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ Παρασκευή και Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί στη Χαλκίδα για δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΓΣ Κύμης.