Skip to main content

ΠΑΟΚ: Με Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο και νεαρούς η αποστολή για Αιγινιακό

Ο Ντοριάν Λεβέκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και εξασφάλισε άδεια από το ιατρικό τιμ για να επισκεφτεί τον προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία

Την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος εναντίον του Αιγινιακού που θα διεξαχθεί αύριο στο Καυτανζόγλειο (15:00) ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 2, εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής και έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ για φινάλε το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, εξασφάλισε ειδική άδεια από το ιατρικό τιμ προκειμένου να επισκεφτεί τον προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την «ασπρόμαυρη» αποστολή, η οποία περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, και τρεις παίκτες από την Κ20 του συλλόγου.

Αναλυτικά στην διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει τους: Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Δεληγιαννίδη, Πούγγουρα, Μαλεζά, Ζαμπράνο, Κάτσε, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη, Δημητρίου, Χατζηδίμπα και Βρακά.