Skip to main content

ΠΑΟΚ και «Πάμε Στοίχημα» μαζί για δεύτερη χρονιά (φωτο + video)

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μία λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Μακεδονία Παλάς»

Τη χορηγική τους συνεργασία, ανανέωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ και το «Πάμε Στοίχημα» γεγονός που παρουσιάστηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο «Μακεδονία Παλάς».

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» σύσσωμη η ομάδα του «Δικεφάλου», ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντάμιεν Κόουπ (διευθύνων σύμβουλος ΟΠΑΠ), Ηλίας Παπαθεοδώρου και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς δώρισε στον Ντάμιεν Κόουπ μια εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» με το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ στο πίσω μέρος.

Ο κ. Κόουπ με τη σειρά του, βράβευσε τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στην Κρήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ομιλητών:

Ντάμιεν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσω την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Το «Πάμε Στοίχημα» θα συνεχίζεται να εμφανίζεται στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική χρονιά στις αναμετρήσεις της ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη για το Basketball Champions League.

Το «Πάμε Στοίχημα» και ο ΠΑΟΚ ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Το «Πάμε Στοίχημα» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας με πολλούς οπαδούς και ένδοξη ιστορία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει σπουδαίους τίτλους σε Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως το Κύπελλο Κυπελλούχων και το Κύπελλο Κόρατς, ενώ τη φανέλα της ομάδας έχουν φορέσει πολλοί μεγάλοι παίκτες μεταξύ των οποίων ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς δίπλα στον οποίο έχω την τιμή να κάθομαι σήμερα.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη Θεσσαλονική καθιστά την εκδήλωση ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς ο ΟΠΑΠ και ο ΠΑΟΚ έχουν ισχυρούς δεσμούς με την πόλη και μία μακρά παράδοση στήριξης της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που υλοποιούμε κοινές δράσεις με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του προγράμματος μας για την κοινωνική υπευθυνότητα και προσβλέπουμε στη διεύρυνση του πεδίου της στήριξης που παρέχουμε στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας και είμαστε πολύ ευτυχείς που αυτή τη σημαντική στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο εγχείρημα του ΠΑΟΚ με ταλαντούχους νέους αθλητές και νέο  προπονητή, τον Ηλία Παπαθεοδώρου, οι οποίοι συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα Νέων που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το προηγούμενο καλοκαίρι, κάνοντας όλη την χώρα περήφανη.

Γνωρίζοντας τι σημαίνει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βλέπουν την ομάδα τους να παίρνει μεγάλες νίκες, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 16 του Basketball Champions League και ελπίζουμε ότι φέτος η ομάδα θα μπορέσει να φτάσει ακόμα ψηλότερα στην Ευρώπη, κάνοντας τους φιλάθλους να ζήσουν το παιχνίδι και προσφέροντάς τους αξέχαστες στιγμές.

Ο ΟΠΑΠ και το «Πάμε Στοίχημα» θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της διοίκησης του ΠΑΟΚ, του προπονητικού επιτελείου, των παικτών και των φιλάθλων. Καλή επιτυχία σε όλους σας ευχαριστώ».



 Μπάνε Πρέλεβιτς, Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να καλωσορίσω τον κύριο ΚΟΠ στη Θεσσαλονίκη. Μου χρωστάει από πέρυσι μια επίσκεψη στο γήπεδο, ελπίζω ότι φέτος θα έρθει να δει ένα παιχνίδι μας. Είναι ευχάριστη μέρα η σημερινή γιατί ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με μια εταιρεία όπως ο ΟΠΑΠ, η οποία διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό και είναι δίπλα στην κοινωνία με μια σειρά δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για ακόμα έναν λόγο. Πέρυσι, όταν είχαμε συζητήσει πρώτη για πιθανή συνεργασία μας και εξηγήσαμε την φιλοσοφία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τους άρεσε, μας στηρίξανε πέρυσι και συνεχίζουν να μας στηρίζουν και φέτος. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζουμε και στον τρόπο σκέψης.

Η περσινή μας συνεργασία ήταν άκρως επιτυχημένη και το μόνο που μπορώ να ευχηθώ και φέτος, είναι να κρατήσουμε την ίδια διάθεση και να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω κι εγώ ότι φέτος θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».



Ηλίας Παπαθεοδώρου, Προπονητής ΠΑΟΚ

«Είμαστε  χαρούμενοι για τη συνεργασία και είναι σημαντικό για εμάς ότι αυτές οι συνεργασίες δεν μένουν μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΟΠΑΠ μέσα από πολλές δράσεις δίνει στην κοινωνία πολλά σημαντικά πράγματα, όπως ανακαινίσεις νοσοκομείων, βοήθεια σε αθλητικές ακαδημίες και επίσης ενθαρρύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη. Για αυτόν τον λόγο είμαστε πραγματικά χαρούμενοι  που ο συγκεκριμένος χορηγός είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε μια καλή χρονιά».



Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αρχηγός ΠΑΟΚ

«Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου τον ΟΠΑΠ που συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει την ομάδα μας. Αυτό που θέλω να αναφέρω εγώ, είναι η σημαντική ενέργεια της δημιουργίας της παιδικής κερκίδας. Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους και να έρθουν στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτό βοηθάει το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό».