Skip to main content

ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Κλάους, «OK» o Μαλεζάς, νοκ άουτ ο Πέλκας με Καραμπάγκ

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου εν όψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν, αρχής γενομένης με τη νταμπλούχο Αζερμπαϊτζάν

Μετά τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο Δημήτρης Πέλκας είναι αναγκασμένος να μείνει εκτός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ για διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ημερών και, φυσικά, να χάσει το ματς της Πέμπτης για το Europa League, κόντρα στην Καραμπάγκ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πέστη μυική κάκωση με οίδημα σε έναν από τους στροφείς μύες του ισχίου και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται σε 15 μέρες.

Στον αντίποδα, ο Στέλιος Μαλεζάς, όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έχει πρώτου βαθμού κάκωση συνδέσμων ποδοκνημικής. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις ισορροπίας και τρέξιμο και την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης Πέταρ Μιλκάνοβιτς και την Τετάρτη αναμένεται να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει μια κάκωση στο γόνατο από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή και παράλληλα με την προπόνηση του έγινε και θεραπεία στο σημείο του τραύματος.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει πολύ καλή – αναμενόμενη – πορεία επούλωσης. Κλινικά ο παίκτης εμφανίζει σημαντική βελτίωση και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, αλλά και τρέξιμο στο γήπεδο.