Skip to main content

ΠΑΟΚ για επίθεση σε σύντροφο Μάνταλου: Ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία - Πρέπει να διαλευκανθεί

Ο Δικέφαλος του Βορρά χαρακτηρίζει υποχρέωση όλων τη νίκη επί του κόσμου του παραποδοσφαίρου

Στην καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας».

 

ΑΕΚ: Εγκληματική οργάνωση χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό

Σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το εν λόγω συμβάν, όπου σημειώνει ότι «η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό».

Σύμφωνα με την Ένωση, «έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης», ενώ καταλήγει:

«Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά».