Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επιβεβαιώνει τις γερμανικές σειρήνες ο Τσίμιροτ

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος του Δικεφάλου, μιλώντας σε μέσο της Βοσνίας, αποκάλυψε πως πράγματι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα

Νέα διάσταση στο φημολογούμενο φλερτ ομάδων από τη Μπουντεσλίγκα με τον Γκόικο Τσίμιροτ δίνει ο ίδιος ο Βόσνιος μέσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αμυντικός χαφ του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «radiosarajevo.ba» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προοπτική μετεγγραφής του στη Γερμανία, αποκαλύπτοντας πως πράγματι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Αυτό που προέχει, ωστόσο, για τον ίδιο, όπως τονίζει, είναι οι διακοπές προκειμένου να πάρει ορισμένες ανάσες μετά από μια κοπιαστική, όπως τη χαρακτήρισε, χρονιά.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας πίσω από αυτά που γράφονται. Υπάρχει σίγουρα μια πρόταση για μένα, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον αθλητικό διευθυντή. Το μόνο που επιθυμώ αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστώ. Είχαμε μια κοπιαστική σεζόν, με έναν μεγάλο αριθμό των αγώνων. Μετά από αυτό, θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Τσίμιροτ.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις μοναδικές στιγμές που έζησε τη βραδιά της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ήταν μια φλογερή γιορτή. Μετά από 14 χρόνια καταφέραμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Από τους οπαδούς, που είναι και το πιο σημαντικό, ως και εμάς τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και ελπίζω πως θα έρθουν και άλλα τρόπαια στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.