Skip to main content

ΠΑΟΚ - Άρης: Απόψε στο Παλατάκι το «Clasico» της Θεσσαλονίκης

Οι αιώνιοι αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης προέρχονται αμφότεροι από τρεις συνεχείς ήττες, σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που θα διεξαχθεί, ως συνήθως, σε δύο «δόσεις».

Οι αιώνιοι αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης προέρχονται αμφότεροι από τρεις συνεχείς ήττες, σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League.

Για τον «Δικέφαλο» αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κρουμπάλι, ενώ από τους «κίτρινους» είναι ο Βον, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος, στον πρώτο φετινό αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει στο (άδειο λόγω τιμωρίας) ΣΕΦ μερικές ώρες αργότερα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου: ΓΣΛ Φάρος-Τρίκαλα (16:30), Λαύριο-Κολοσσός Ρ. (16:30), Προμηθέας Π.-Κύμη (16:30), ΑΕΚ-Κόροιβος (17:00), ΠΑΟΚ-Άρης (18:30)
Κυριακή 12 Νοεμβρίου: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (17:00), Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (18:00).

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Παναθηναϊκός 8, Ολυμπιακός 7, Κολοσσός Ρ. 7, Κόροιβος Α. 7, Προμηθέας Π. 7, ΑΕΚ 6, ΓΣΛ/Φάρος 6, Τρίκαλα 6, Λαύριο 6, Άρης 6, ΠΑΟΚ 5, Ρέθυμνο 5, Πανιώνιος 4, Κύμη 4.