Skip to main content

Παντελίδης:Μας αδικεί το αποτέλεσμα, να γυρίσουμε το κλίμα με Πανιώνιο

«Δεν βλέπω τη βαθμολογία, θέλω να βλέπω μόνο τα παιχνίδια που έχουμε κάθε εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των κυανολεύκων

Για την ισοπαλία του Ηρακλή με την ΑΕΚ, το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και για τους τραυματίες της ομάδας μίλησε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Γηραιού:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι που δεν ξεκινήσαμε καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε στα 20 λεπτά. Δεχτήκαμε και το γκολ. Το ότι ισοφαρίσαμε ήταν δείγμα πως μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με την ΑΕΚ. Δείξαμε αντίδραση και το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για το ματς με Πανιώνιο: «Τα παιδιά ήταν στεναχωρημένα όταν τελείωσε ο αγώνας. Πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν είναι εύκολο λόγω του μέσου όρου ηλικίας»

Για τον λόγο που δε μπορεί να κρατήσει αποτέλεσμα ο Ηρακλής: «Θα ήμασταν καλύτερα αλλά την ώρα που ετοιμαζόμασταν για την αλλαγή και να βάλουμε τον Ρούσσο έβγαλε πρόβλημα ο Κούρος. Κάπου εκεί ήρθε και η ισοφαρίση. Θέλαμε να ρίξουμε κι άλλο σέντερ μπακ εφόσον ο αντίπαλος έριξε και δεύτερο σέντερ φορ».

Για τη βαθμολογία: «Η δική μου δουλειά είναι να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Τι να το κάνω αν είμαστε καλύτεροι και είμαστε τελευταίοι; Να είμαστε χειρότεροι και να είμαστε ψηλότερα».

Για τα λάθη του Μπάρκα: «Δεν ήταν σχεδιασμένο. Είπαμε να πιέσουμε ψηλά αλλά δεν έδωσα εντολή για πίεση στον τερματοφύλακα. Απλά τα παιδιά έβγαλαν το πάθος που ήθελαν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν είχαν καλές θέσεις γενικά οι παίκτες της ΑΕΚ».

Για Ζιαμπάρη και Γροντή: «Τον Ζιαμπάρη ίσως τον έχουμε με τον ΠΑΟΚ αλλιώς λογικά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ήταν αρκετά τα 15 λεπτά για τον Γροντή καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος».

Κλείνοντας: «Δεν βλέπω τη βαθμολογία. Δεν κάνω υπολογισμούς. Το ποδόσφαιρο έχει εκπλήξεις. Μπορεί να συμβούν τα πάντα. Θέλω να βλέπω μόνο τα παιχνίδια που έχουμε κάθε εβδομάδα».


Από τη μεριά του ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε:

Για το τι δεν είχε η ΑΕΚ σήμερα και έκανε λίγες φάσεις: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μου μου άρεσε μόνο όταν βρεθήκαμε να χάνουμε. Ο αντίπαλος πήγε δυνατά σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας. Εμείς μέχρι το τέλος τους δώσαμε ευκαιρίες να κάνουν το παιχνίδι τους».

Πόσο επηρέασε η αλλαγή του Γκάλο και η αποβολή του Μπακάκη: «Όταν χάνεις έναν ποδοσφαιριστή σου είναι σημαντικό. Ο Γκάλο είναι σημαντικός για εμάς. Αυτό μας βλάπτει. Ο Μπακάκης έκανε καλό παιχνίδι. Θεωρώ άδικο να βγαίνει κάρτα για ομιλίασε κάποιον άλλον και μία ακόμα για… θέατρο. Από τη στιγμή που ο αντίπαλος έκανε περισσότερα από είκοσι φάουλ και κάποια από πίσω και τελείωσε με έντεκα παίκτες. Αυτό έχει να κάνει με τον διαιτητή. Είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι δικαιολογία ο διαιτητής».

Αν φταίει ο διαιτητής για το αποτέλεσμα: «Όχι δεν έχω πει αυτό. Είπα άλλη ιστορία ο διαιτητής, άλλο η δική μας εικόνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποβάλλεται ένας παίκτης επειδή μίλησε ή επειδή έκανε θέατρο».

Αν παρατήρησε πως το μυαλό της ομάδας του ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω και πιστεύω πως όχι».

Για την ψυχολογία ενόψει Ολυμπιακού: «Δεν θα έπρεπε να μας επηρεάσει. Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο αγώνας αυτός. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν θα ήταν νορμάλ να μη δεχθούμε γκολ. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ, με δικά μας λάθη».

Για την εικόνα του Ηρακλή και αν μπορεί να σωθεί: «Δεν μπορώ να μη σεβαστό τους υπόλοιπους αντιπάλους (σ.σ. εννοεί Βέροια, Λιβαδειά). Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι που τον βόλευε, εμείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για το κενό στο δεξί μπακ: «Πρέπει να παίξουμε με έντεκα (γέλια), στα τελευταία παιχνίδια δεν τελειώνουμε με έντεκα. Με απασχολεί η κατάσταση αυτή. Πρέπει να παίξουμε έτσι ούτως ώστε να έχουμε ισορροπημένη κατάσταση. Ένα δεξί μπακ θα παίξει σίγουρα (γέλια)».

Τέλος αστειεύτηκε αν μπορεί να παίξει αυτός δεξί μπακ λέγοντας: «Το δεξί μου είναι μόνο να στηρίζομαι».