Skip to main content

Παντελίδης: Ικανοποιημένος από την εικόνα μας, καλύτεροι την Τετάρτη

Δεν ξέρω αν είναι το DNA της ομάδας ή τα παιδιά αλλά σήμερα τα έδωσαν όλα, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των κυανολεύκων

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου που είχαν οι παίκτες του Ηρακλή κόντρα στην ΑΕΛ αλλά και για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Γηραιού:

«Ήταν ένα ματς που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αφενός γιατί κάναμε αναγκαστική αλλαγή στο ζέσταμα και αφετέρου γιατί δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση. Ουσιαστικά χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν είχαμε μεγάλη ενέργεια. Αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν ότι η ομάδα έρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αυτό που είδα στο δεύτερο μέρος με άφησε ευχαριστημένο.

Πάθος, ενέργεια, οργανωμένες επιθέσεις ήταν η εικόνα μας στην επανάληψη, αλλά αυτό που μένει είναι η ισοπαλία. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο την εμφάνιση και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη. Είχαμε αρκετές τελικές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Ειδικά για το πάθος και τις φάσεις που έκαναν τα παιδιά.

Περίμενα ότι ο αντίπαλος σήμερα θα είχε περισσότερη ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι το DNA της ομάδας ή τα παιδιά αλλά σήμερα τα έδωσαν όλα».

Για τις μετεγγραφές: «Θέλουμε δεξί μπακ. Έχω καταλήξει στη θέση αλλά όχι στον παίκτη. Ίσως να έχουμε επιλογή από αύριο αλλά παίζεται. Καμιά φορά ενώ συμφωνούμε, κάτι χαλάει στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει εύκολα παίκτη. Έχω μερικές περιπτώσεις στο μυαλό μου και για το εξάρι, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην θέση του ακραίου επιθετικού».

Ενώ για τον Μπαστακό σημείωσε: «Έχει όρεξη και στοιχεία για να βοηθήσει. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτόν. Είναι καθαρόαιμος επιθετικός».

Τέλος, για τον Περόνε και τους τραυματίες δήλωσε: «Οι γιατροί έπεσαν πάνω του, τον φρόντισαν και είπαμε να δούμε μέχρι το ημίχρονο. Στο ημίχρονο ήταν έτσι και έτσι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μου είπε θα μπω. Θα δούμε τι έχει.

Ο Κούρος έχει ένα χτύπημα. Μούδιαζε το πόδι του. Ο Μοντέιρο ήταν κουρασμένος. Τους ρωτούσα όλη την ώρα. Ο Μοντέιρο έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Ο Γροντής και ο Δώνης έρχονται από μια αγωνιστική απραξία και κάποια στιγμή θα βγει η κόπωση. Ελπίζω μόνο να μην είναι με την Κέρκυρα».

 

Από τη μεριά του, ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Βέροιας και γνωρίζαμε πως θα πιεστούμε. Βαθμολογικά για εμάς το αποτέλεσμα ήταν καλό, ο Ηρακλής έμεινε κάτω από εμάς, ενώ αν χάναμε θα μας είχε και από κάτω σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις, δεν λειτουργήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή. Και εμείς όμως σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια μας είχαμε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βάλαμε. Θετικό είναι το αποτέλεσμα και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για την κακή απόδοση της ΑΕΛ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είχαμε νευρικότητα. Και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν σε κακό σημείο για εμάς. Με την είσοδο του Περόνε ο Ηρακλής έφερε τη μπάλα στην περιοχή μας, ενώ ο Λεοζίνιο μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα».

Για την μάχη της παραμονής: «Έχει ένα γύρο ακόμα και έχουμε κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Και εμείς και ο Ηρακλής θέλουμε βαθμούς και νίκες για να φύγουμε από αυτή τη θέση για να αισθανόμαστε άνετα. Με πίεση δε μπορεί να παίξεις καλό ποδόσφαιρo».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα έχουμε τέτοια πίεση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 8 νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Όπως και να έχει είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να αντιδράσουμε».