Skip to main content

Παντελίδης για Ρούσσο: Δεν χωράνε τέτοιες ενέργειες στην προσπάθεια μα

«Είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι πολύ προσεχτικός, θα πάθεις ζημιά», δήλωσε για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο προπονητής του Γηραιού

Για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Ηρακλής ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά αλλά και για το περιστατικό με τον Αλμπέρτο Ρούσσο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κυανολεύκων:

Για το ματς κόντρα στον Πλατανιά: «Η απόσταση που έχει η ομάδα του Πλατανιά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, νομίζω τoυς δίνει την δυνατότητα να ελπίζουνε. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν Πλατανιά όπως τον έχουμε δει μέχρι τώρα, μαχητικό, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι πολύ προσεχτικός, θα πάθεις ζημιά».

Αναφορικά με τον Ρούσσο και το περιστατικό που έγινε: «Το έμαθα μετά το ματς και ήταν άσχημο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προβλήματα που έρχονται από παντού. Εάν εμείς που είμαστε μέσα δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, δεν θα κάνουμε τίποτα. Για να σωθεί η ομάδα πρέπει να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας. Σε μια τέτοια προσπάθεια, δεν χωράνε τέτοιες ενέργειες και για αυτό πήρα και αυτή την απόφαση.

Δεν χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, το θέμα τελείωσε. Σε αυτή την θέση δεν υπάρχουν λύσεις αλλά προτιμώ να παίξει κάποιος που δεν παίζει 100% σε αυτή τη θέση, αλλά είναι 100% συγκεντρωμένος».

Για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παράσχο: «Δεν το έχω μετρήσει ποτέ, είναι τέτοιες οι σχέσεις μας με τον Γιώργο. Ο Γιώργος ο Παράσχος είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Το έχω ξαναπεί, είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο, είναι γεννημένος προπονητής και αγαπάει το ποδόσφαιρο πάρα πολύ».