Skip to main content

Παντελίδης: Αν το γήπεδο ήταν όπως έπρεπε δεν θα μας αδικούσε κανείς

Ο προπονητής του Γηραιού τόνισε πως δεν περίμενε να φύγουν οι Λάμπρου-Κυριακίδης ενώ γνωστοποίησε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ηρακλή από την Ξάνθη, ο Σάββας Παντελίδης ενώ έκανε λόγο για αναγκαιότητα μετεγγραφικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κυανολεύκων:

«Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Το πρώτο είναι η τύχη. Το δεύτερο καλύτερα να μην το συζητήσουμε.

Σήμερα το παιχνίδι έπρεπε να λήξει το λιγότερο ισοπαλία και πάλι ο αντίπαλος θα ήταν ικανοποιημένος. Φωνάζουμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πρέπει να έρθουν κάποια παιδιά οπωσδήποτε. Έχουμε ψηλά το κεφάλι και κοιτάμε το αμέσως επόμενο».

Για την διαιτησία: «Δεν θέλω να το παρακάνω γιατί και το προηγούμενο διάστημα διαμαρτυρήθηκα και ως προπονητής θέλω να κοιτάω μόνο την ομάδα. Πάντως κάποιοι πρέπει να κοιτάνε όλες τις ομάδες όταν μιλάνε για κάθαρση και όχι μόνο τις πρώτες».

Για τις μετεγραφές: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Για τον Λάμπρου τον Κυριακίδη και όσους σχεδίαζαν να φύγουν: «Δεν περίμενα να φύγουν αλλά συνέβη».

Για τον Περόνε και την αποβολή του: «Είναι εκνευρισμένος και είναι καλύτερο να το αφήνεις για την επόμενη μέρα».

Για τον κόσμο και την κατάσταση με την αστυνομία στο Καυτανζόγλειο: «Αν αυτό το γήπεδο ήταν όπως έπρεπε, κανείς δεν θα μπορούσε να μας αδικήσει. Παιχνίδια σαν το σημερινό θα τα νικούσαμε. Το λέω στην συνέντευξη για να το ακούσουν όλοι».

 

Από τη μεριά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως η Ξάνθη άξιζε να κερδίσει και έκανε ιδιαίτερη μνεία στο καθαρό μυαλό το οποίο και είχαν οι ποδοσφαιριστές του ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ακριτικής ομάδας:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ξέραμε την κατάσταση του Ηρακλή, ο οποίος παλεύει για την σωτηρία. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα, που βασίζεται πολύ στη συνοχή.

Ξέραμε ότι θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να παλέψουμε για την κάθε μπάλα, έπρεπε να παλέψουμε για τους τρεις πόντους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάπτυξη στο παιχνίδι ώστε να σταματήσουμε συγχρόνως και τις προσπάθειες του Ηρακλή.

Αντιδράσαμε καλά, είχαμε καλή οργάνωση όταν τελείωνε μια ενέργεια. Δεν κάναμε κρίσιμα λάθη, ελέγξαμε το παιχνίδι από την ώρα που σκοράραμε και από εκεί και πέρα καταφέραμε να περιορίσουμε τον Ηρακλή στις στημένες φάσεις. Στο τέλος, το καθαρό μυαλό μας έδωσε τη νίκη, την οποία αξίζαμε».

Για τον στόχο της Ξάνθης: «Παλεύουμε και προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα διαφορετικό στόχο. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Αύριο θα ξυπνήσουμε και θα σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι».

Για το αήττητο σερί της Ξάνθης: «Αυτή είναι η στατιστική για τον κόσμο και για την πόλη. Δε με ενδιαφέρει τόσο εμένα. Αυτό που με νοιάζει είναι πάντα ο επόμενος αγώνας. Μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μέχρι εκεί».