Skip to main content

Παντελή: «Η τελευταία ελπίδα μας τα Πολιτικά Δικαστήρια»

Ως την τελευταία ελπίδα για την ΠΑΕ Ηρακλής έχρισε τα Πολιτικά Δικαστήρια ο Ανδρέας Παντελή.

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Europe1» και την εκπομπή «Arena» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων», τονίζοντας πως τα Πολιτικά Δικαστήρια αποτελούν την τελευταία ελπίδα για δικαίωση. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Τώρα υπάρχουν πιεστικές ενέργειες εκ μέρους της Ομοσπονδίας για να φέρει προ τετελεσμένου εμάς, αλλά κι άλλες ομάδες. Το έχω ξαναπεί ότι ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή. Τα Πολιτικά δικαστήρια πρέπει να αποδώσουν δικαιοσύνη και αυτό ευελπιστώ ότι θα κάνουν. Δεν είναι μόνο η εκδίκαση θα γίνουν κι άλλες κινήσεις. Καταλυτική ημερομηνία είναι η 20η Σεπτέμβρη, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα. Είναι μια σειρά από νομικές κινήσεις για να κατακυρωθούν τα συμφέροντα του Ηρακλή».
 
Για τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της ΠΑΕ με τους ποδοσφαιριστές: 
 
«Ο Ηρακλής δεν μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε συμβόλαιο, καθώς έχει στη μέση δικαστική μάχη. Καταλήξαμε και σε μία συμφωνία με τους παίκτες και θα την στείλουμε και στην ΕΠΟ. Είναι προς τιμήν των παικτών να μείνουν στην ομάδα και να μην κοιτάξουν το συμφέρον τους. Όσον αφορά τον Κυριαζή με όλα αυτά που διεξάγονται νιώθει απογοητευμένος. Σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει την μπάλα».
 
Για το αν πιστεύει στην ανατροπή των δεδομένων: 
 
«Δεν μας έχει δικαιώσει καμία αισιοδοξία μέχρι στιγμής. Είναι η τελευταία μας ελπίδα τα Πολιτικά δικαστήρια και θεωρώ ότι δε θα γίνουν παρεμβάσεις. Ο Ηρακλής έως και σήμερα ήταν αβοήθητος. Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει ο Ηρακλής να βοηθηθεί γιατί να μην… χτυπηθεί. Η ΕΠΟ δεν με έχει πείσει σε κανένα σημείο. Η λύση θα δοθεί μέσα από τα Πολιτικά δικαστήρια. Έχετε ακούσει κανένα δικαστήριο να κρίνει το άλλο; Η απόφαση θεωρώ ήταν εντελώς σκόπιμη. Ήταν ένα τέχνασμα. Ο κ. Φάκος είπε ότι ήταν αναρμόδιο το Διαιτητικό την ημέρα που κατατέθηκαν τα υπομνήματα, δεν είχε το δικαίωμα». 
 
Για το αν υπάρχει προφορική δέσμευση από τη Σούπερ Λίγκα να σεβαστεί κάθε απόφαση: 
 
«Είναι στα πρακτικά του δικαστηρίου. Είναι η θέση της Σούπερ Λίγκας. Παραμένει ουδέτερη. Είναι ξεκάθαρη ότι σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Ηρακλής θα γίνουν τα παιχνίδια εκ νέου. Ειδάλλως, να υποχρεωθούν να κάνουν αναδιάρθρωση. Τα πράγματα έπρεπε να είχαν προνοηθεί εκ των προτέρων».