Skip to main content

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Εκπληκτικό παιχνίδι στις Σέρρες όπου ο ψυχωμένος Πανσερραϊκός αν και έχανε 2-0, κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάρει απρόσμενο βαθμό. Μάρτινς και Ούμπιντες διαμόρφωσαν το 0-
Εκπληκτικό παιχνίδι στις Σέρρες όπου ο ψυχωμένος Πανσερραϊκός αν και έχανε 2-0, κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Ολυμπιακό Βόλου και να πάρει απρόσμενο βαθμό. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν, να πετυχαίνουν δύο γκολ με τους Μάρτινς (10΄), Ούμπιντες (45΄) με πέναλτι,να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες και για 0-3 και οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή με τους Μπέλιτς (64΄) και Λεοζίνιο στο 79΄ όπου με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στον αγώνα ο Βόλος και τα κατάφερε στο 10΄. Από εξαιρετικό συνδυασμό Ούμπιντε, Σολάκη, Μάρτιν, ο τελευταίος με κοντινό σουτ από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Ράντμαν και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια οι Θεσσαλοί, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και με κόντρα επιθέσεις έψαξαν το δεύτερο γκολ. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός μπορεί να κέρδισε μέτρα στο κέντρο αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού.

Μόνο σε δύο φάσεις έκανε αισθητή την παρουσία του ο Πανσερραϊκός. Στο 16΄ με μακρινό σουτ του Λεοζίνιο και κεφαλιά του Μπέλιτς στο 33΄. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο 44΄ από επέλαση του Σολάκη που δεν βρήκε αντίσταση από κανένα αμυντικό των Σερρών, μπήκε στην περιοχή και ο Βοσκόπουλος τον ανέτρεψε καθαρά. Το καταφανέστατο πέναλτι καταλόγισε ο ρέφερι Καλόπουλος και ο Ούμπιντες στο 45΄έκανε το 0-2.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά από το διάστημα 45-60΄ ο Βόλος έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 52΄ ο Αλβάρεζ σε κενή εστία και ο Ούμπιντες στο 56΄ έχασαν τρομερές ευκαιρίες για να τριπλασιάσουν το σκορ.

Στο 64΄ τα «λιοντάρια» του Κοκότοβιτς μπήκαν και πάλι στον αγώνα. Από σέντρα του Αλβάρεζ των Σερρών, ο Μπέλιτς με κεφαλιά πρόλαβε τον Γιακούποβιτς και μείωσε σε 1-2.

Στο 71΄ ο Μπρέσκα που είχε μπει αλλαγή του Σολάκη στο 59΄ πλάσαρε σε κενή εστία, άουτ, και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-3.

Στο 78’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Ντολεζαϊ ανέτρεψε τον Κάστρο και ο Καλόπουλος έδωσε το εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Λεοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και ψύχραιμα ισοφάρισε σε 2-2. Στο 81΄ ο Ράντμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν εξ΄επαφής, απεσόβησε κοντινή προβολή του Ούμπιντες!

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες ρίσκαραν επιθετικά για το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφεραν και το παιχνίδι έληξε 2-2.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς(87΄ Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τομάς, Μαρτίν (83΄ Καπετάνος), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας (75΄ Κάστρο), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας, Ουμπίντες, Μόνχε, Σολάκης (59΄ Μπρέσκα)