Skip to main content

Πανούσης σε Μπουτάρη: Δήμαρχε αν παρανομήσετε, μπορεί να συλληφθείτε

Χιούμορ και πειράγματα στη συνάντηση του Γιάννη Πανούση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Γιατί τον αποκάλεσε βεντέτα και του επέστησε την προσοχή.

Αν και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κάθε άλλο παρά Άγγλος ήταν στο ραντεβού που είχε στο δημαρχείο με τον Γιάννη Μπουτάρη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Γιάννης Πανούσης καθυστέρησε κατά μισή ώρα να πάει στη συνάντηση και ο άλλος Γιάννης τον έστησε επιπλέον ένα πεντάλεπτο. Γεγονός που ο κ.Πανούσης αντιμετώπισε με χιούμορ και ένα «καρφάκι». «Ο δήμαρχος είναι βεντέτα. Να πάρουμε λίγο από τη λάμψη του», είπε στους δημοσιογράφους.

Μετά την έλευση Μπουτάρη και τις καθιερωμένες φωτογραφίες οι δύο άνδρες τα είπαν μακριά από τις κάμερες. Εξάλλου, ο δήμαρχος έσπευσε να δώσει το σήμα για την αποχώρηση των δημοσιογράφων με τον τρόπο του. «Πάρτε δρόμο τώρα...»

Για να προκαλέσει νέο περιπαικτικό σχόλιο από τον Γιάννη Πανούση. «Δήμαρχε προσέχετε γιατί εάν παρανομήσετε μπορεί να συλληφθείτε. Έχουμε αστυνομικούς εδώ» είπε και ο Γιάννης  Μπουτάρης ρώτησε όλο απορία: «Εδώ είναι ιδιωτικός η δημόσιος χώρος;»

«Δεν είναι το γραφείο του καθενός είναι του δημάρχου. Εάν είναι κλειστό είναι ιδιωτικός χώρος εάν είναι ανοιχτό δημόσιος», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.