Skip to main content

Πανόπουλος: Όλοι εμείς φταίμε, χωρίς να εξαιρείται κανείς

Στις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και το τι μέλλει γενέσθαι τοποθετήθηκε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League της Τρίτης (23/8) ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, τοποθετήθηκε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτό και την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπήρχαν κάποια θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων και το αν θα αναδείξουμε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας αυτή τη στιγμή. Κανένα άλλο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν συζητήθηκε, παρά μόνο αυτό. Δεν θα κρυφτώ. Υπήρχαν διάφορες συζητήσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε, για το αν ψηφίσουμε ή όχι πρόεδρο. Μετά από αυτό, συζητήσαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε η εκλογή προέδρου να πάει για την επόμενη Τετάρτη στις 2.30.

Μέχρι τότε, δημιουργήθηκε μια τριμερής επιτροπής, για όποια θέματα προκύψουν. Αυτή θα αποτελείται από τον Χρήστο Δάρα, τον Φώτη Κωστούλα και τον Γιώργο Σπανό. Θα περίμενε κανείς να ήταν πιο πολεμικό το κλίμα. Δεν ήταν έτσι. Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Τελικά, υπήρχε ομόφωνη συναίνεση και συμφωνία, ώστε να γίνει η εκλογή την επόμενη Τετάρτη, με το στάτους της τριμελής επιτροπής.

Για τη FIFA: “Μετά από τόσο καιρό, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, είτε αυτός λέγεται FIFA, είτε UEFA, είτε Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι πρέπει να παίζεται. Όλη υ Ευρώπη έχει αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, εκτός από την Ελλάδα. Ας καταλάβουν όλοι τους λόγους που συμβαίνει αυτό και να αρχίσει να παίζεται ποδόσφαιρο".

Για το ποιος φταίει: "Όλοι εμείς, χωρίς να εξαιρείται κανείς".

Για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: "Δεν γνωρίζω κανένα 8-8. Ξέρω πως ήταν 0-0. Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση. Εσείς που ασχολείστε με στοιχήματα τα ξέρετε αυτά, εγώ δεν ασχολούμαι".

Για την υποψηφιότητα του Γιώργου Στράτου: "Ο κ. Στράτος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της Σούπερ Λίγκας. Δεν θα είναι μόνο αν υπάρξει κάποιος ιδιοκτήτης ομάδας που θα διεκδικήσει την προεδρία και κρίνω ότι είναι ικανός να διοικήσει τη Λίγκα".