Skip to main content

Πάνοπολος με Φενέρ

Ο Λίνο προπονήθηκε κανονικά και πλέον ο Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσέ. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων. Γεννητούρια για Ζαγοράκη-Σ
Ο Λίνο προπονήθηκε κανονικά και πλέον ο Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αγώνα της Πέμπτης του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσέ. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων.

Με τη συμμετοχή του Λίνο στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ο Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Europa League. Ο βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός δεν γυμνάστηκε την Παρασκευή, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Δεν ήταν ωστόσο κάτι το σοβαρό και αφού έπεσε ο πυρετός κατάφερε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Aπό τη Δευτέρα ο Δερμιτζάκης θα δοκιμάσει και τα σχήματα που σκέφτεται να εφαρμόσει κόντρα στους Τούρκους, ενώ ήδη δίνει έμφαση στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

Η πώληση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς θα συνεχιστεί από Δευτέρα και αναμένεται να πωληθούν όλα, καθώς μέχρι τώρα έχουν «φύγει» περισσότερα από 15.000. Από τη Δευτέρα θα γίνουν και οι πρώτες επαφές με τους οργανωμένους προκειμένου η Τούμπα να θυμίζει «εκκλησία» και να μην υπάρξουν επεισόδια.

Γεννητούρια για Ζαγοράκη-Σορλέν

Οι οικογένειες του προέδρου του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, και του παίχτη της ομάδας, Ολιβιέ Σορλέν, είναι από σήμερα τετραμελείς.

Πρώτος ήρθε στη ζωή ο γιος του Σορλέν, ο οποίος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η σύζυγος του, Μελίνα, έφερε στον κόσμο το τέταρτο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζεύγος Σορλέν έχει ακόμη ένα αγοράκι, τον Κάλβιν.

Πριν από λίγες ώρες, και στο ίδιο μαιευτήριο, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλλη, έφερε στη ζωή το δεύτερό τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο γεννήθηκε ανήμερα της ονομαστικής εορτής της αδερφής του, Μαρίας – Λυδίας.