Skip to main content

Πάνοπλος ταξιδεύει στα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ-Η αποστολή του «Δικεφάλου» (vid)

Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς δεν συμμετέχει ο τιμωρημένος Μακ αλλά και οι Πούγγουρας-Κάτσε που επανεντάσσονται σταδιακά

Την προετοιμασία του (δείτε εδώ) για τον αγώνα εναντίον του ΑΟ Τρικάλων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες μαζί με το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου» δούλεψαν στο πρώτο μέρος του προπονητικού προγράμματος στην φυσική κατάσταση μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα κομμάτι αφιερωμένο στην τακτική και για φινάλε εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη θεσσαλική ομάδα, στην οποία δεν συμμετέχει ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ, οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Έργκους Κάτσε που βρίσκονται σε περίοδο επανένταξης μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν αλλά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» που θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.