Skip to main content

Πάνοπλος ο Άρης για το ματς με τη Λαμία-Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα κόντρα στη στερεοελλαδίτικη ομάδα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Γκαρσία, Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης και Ντόγος.

Από την πλευρά της, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση εναντίον των Θεσσαλονικέων.

Ο Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Βασιλόγιαννη, τον τραυματία Σπυρόπουλο και τους Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Φερφελή, Μανιά, Πατσαρούχα, Βορύλλα.

Η αποστολή της στερεοελλαδίτικης ομάδας απαρτίζεται από τους: Τσέναμο, Πίτκα, Όμο, Αυγενικού, Καραγιάννη, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκη, Αναστασιάδη, Ματσούκα, Ποζατζίδη, Μπλάζιτς, Κοτσώνη, Χριστοφιλέα, Τσούκαλο, Βαλιό, Μπουλούλη και Ρότσα.