Skip to main content

Πάνοπλη η Κροατία για τα ματς των μπαράζ με Ελλάδα

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι «αστέρες» που κάνουν καριέρα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, καθώς και ο Λέοβατς του ΠΑΟΚ

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή της «χρβάτσκα» για τους αγώνες πλέι οφ με την Ελλάδα, που θα δώσουν στο νικητή της σειράς ένα εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι «αστέρες» που κάνουν καριέρα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, καθώς και ο Λέοβατς του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη 9/11 (21:45) και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», τρεις ημέρες αργότερα (12/11, 21:45).

Την αποστολή των Κροατών αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Γάνδη), Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Αμυντικοί: Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Στρίνιτς (Σαμπντόρια), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Βρσάλικο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πίβαριτς (Ντιναμό Κιέβου), Μίτροβιτς (Μπεσίκτας), Λέοβατς (ΠΑΟΚ), Νίζιτς (Χάιντουκ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Μπαντέλι (Φιορεντίνα), Ρογκ (Νάπολι), Πάσαλιτς (Σπαρτάκ Μόσχας), Μπράνταριτς (Ριέκα), Βλάσιτς (Έβερτον)

Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Πέρισιτς (Ίντερ), Κάλινιτς (Μίλαν), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ρέμπιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)