Skip to main content

Πάνω από 7.000 επισκέφθηκαν το Thessaloniki Tuning Show

Για τρεις ολόκληρες μέρες εντυπωσίασαν στην ''καρδιά'' της Θεσσαλονίκης οι κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης.

Πάνω από 7.000 κόσμου έζησε από κοντά το πιο επιτυχημένο Thessaloniki Tuning Show, το οποίο έριξε αυλαία την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

Η διοργανώτρια VAG Comment, με την υποστήριξη της εταιρείας ενοικιάσεων RENTitPAPAS, κατόρθωσε να συγκεντρώσει για τρεις ολόκληρες μέρες στην ''καρδιά'' της  Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και να εντυπωσιάσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά όλους όσοι επισκέφθηκαν την Helexpo ΔΕΘ.

Ούτε η ασταμάτητη βροχή μπόρεσε  να αποτρέψει 7.000 και πλέον ανθρώπους απ' το να απολαύσουν ένα εξαιρετικό και αξεπέραστο show, που για πρώτη φορά εφέτος παρουσιάστηκε στη Helexpo. Βροντερό παρόν στα σαράντα  ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έδωσαν όλα τα auto clubs της Β. Ελλάδος, εταιρείες που ασχολούνται με βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμούς, dragster αλλά και highly exclusive cars.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου δεν έλειψαν τα show δεξιοτεχνίας από τη διάσημη SXS team, οι οδηγοί της οποίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και παρουσίασαν κάθε είδους οδηγική ''τρέλα'' και ατελείωτα drifts ,Freestyle motocross , buget, BMX και τα περιφημα Transformers.

Διεξήχθη, επίσης, και διαγωνισμός ηχοσυστημάτων ενώ την παράσταση έκλεψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κουκλάρες που κατέκλυσαν στην κυριολεξία την έκθεση και μαγνήτισαν τα αντρικά βλέμματα.

Το 4o Thessaloniki Tuning Show, δίνει ραντεβούτου χρόνου το Μάιο.