Skip to main content

Μέλη της ομάδας Σώρρα στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς (video)

Εκτός από το Συντονιστικό Συλλογικοτήτων και μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις στο Δικαστικό Μέγαρο - Αντιφασιστικά συνθήματα από τις Συλλογικότητες

Περισσότερα από 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί σήμερα στα δικαστήρια με στόχο να αποτρέψουν για μια ακόμα φορά τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με απόφαση τους, τα μέλη του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων προσπάθησαν και κατάφεραν να αποτρέψουν έναν μόνο πλειστηριασμό που αφορά ένα ισόγειο και ένα υπόγειο στην περιοχή της Νικόπολης.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι και μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις, οι οποίοι έχουν πάει στα δικαστήρια προκειμένου να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό ενός ακινήτου στη Νεοχωρούδα που ανήκει σε μέλος του πολιτικού φορέα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πλειστηριασμό ενός εργοστασίου 72 στρεμμάτων.

Τα μέλη του συντονιστικού δεν έχουν εκφράσει την προθυμία να αποτρέψουν τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό ενώ φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα κατά των μελών της ομάδας Σώρρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της ομάδας έχουν φέρει μαζί τους μηνυτήρια αναφορά και ζητούν από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τη συμβολαιογράφο υποστηρίζοντας ότι το χρέος έχει πληρωθεί και άρα ο πλειστηριασμός είναι παράνομος.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της διαδικασίας των πλειστηριασμών, ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων δήλωσε πως το Συντονιστικό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εθνικιστικά μορφώματα που προσπαθούννα προστατέψουν μεγάλες περιουσίες και βιομηχανικούς χώρους.

«Αν κάποιοι ήρθαν σήμερα για να προστατέψουν βιομηχανικούς χώρους και μάλιστα με συγκεκριμένους στόχους, που κοροϊδεύουν τον λαό, εμείς είμαστε ξεκάθαρα ενάντια σε αυτήν την πολιτική και το δείξαμε και με τα συνθήματά μας και τη στάση μας μέσα στο ειρηνοδικείο» τόνισε ο κ. Σμήλιος, προσθέτοντας ότι οι συγκεκριμένοι αρπάζουν και τα ελάχιστα που έχουν μείνει στον λαό ώστε υποτίθεται να τους σώσουν το σπίτι με υποτιθέμενα χρεόγραφα που ήθραν από τη γη, το φεγγάρι ή και την Αφροδίτη και μάλιστα στο όνομα μιας ξεκάθαρα φασιστικής πολιτικής.