Skip to main content

Πάνω από 14 εκατ. μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Τότεναμ, της Ντόρτμουντ και της Σεβίλλης. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Νάπολι, της Άρσεναλ και του Ολυμπιακού και το δεύτερο έχει τις νίκες της Μπάγερν, της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν δύο Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Γιουβέντους, της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης) και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου (με τις νίκες της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα).