Skip to main content

Πάνω από 120.000 οι επισκέπτες της φετινής Agrotica

Ικανοποίηση στη διοργανώτρια ΔΕΘ - Helexpo για τη μεγάλη επισκεψιμότητα στη φετινή Agrotica, παρά τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα στους δρόμους

Απόλυτα ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo από την προσέλευση των επισκεπτών της φετινής Agrotica, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς εκτιμήσεις της διοίκησης –τα οριστικά νούμερα θα βγουν τη Δευτέρα- οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 120.000, ίσως και τις 125.000 σε τέσσερις ημέρες.

Ο αριθμός αυτός είναι πολύ κοντά στην επίδοση της προηγούμενης Agrotica του 2014. Πρόκειται για ένα ρεκόρ, το οποίο –σύμφωνα με τους ανθρώπους της Έκθεσης- δεν ξεπεράστηκε λόγω της συγκυρίας. Οι αγροτικές κινητοποιήσεις, το βαρύ κλίμα στην ύπαιθρο και τα μπλόκα στους δρόμους αποθάρρυναν και εμπόδισαν πολλούς, που θα ήθελαν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για την Agrotica.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά στα αγροτικά μπλόκα υπάρχει πολύ μεγάλη και δυναμική συμμετοχή, κάτι που καθιστά τους αποκλεισμούς των δρόμων πραγματικούς και την ταλαιπωρία οδηγών και ταξιδιωτών μεγάλη.