Skip to main content

Παναιτωλικός: Μόνο τα τυπικά για Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός μίλησε για τη μετεγγραφή του Ουάρντα στον Δικέφαλου, αλλά και την αποχώρηση Κωστούλα

Στην υπόθεση μετεγγραφής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Όπως είπε, απομένουν μόνον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο.

Ο κ. Μπελεβώνης εστίασε, ακόμη, και στην αποχώρηση του Φώτη Κωστούλα από την προεδρία του συλλόγου του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός μας σε κάθε παιχνίδι, ενώ στην παρούσα φάση έχουμε ανάγκη και τους βαθμούς».

Για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και θα ξαναέρθω πολλές φορές ακόμη από ότι φαίνεται. Πρέπει να υπογράψουμε κάποια χαρτιά για τον Ουάρντα, ενώ είναι και ο μεταξύ μας αγώνας».

Για τη μεταγραφή Ουάρντα στον ΠΑΟΚ: «Η ιστορία με τον Ουάρντα τελείωσε από τη στιγμή που είμαστε σύμφωνες και οι δύο ομάδες. Άλλωστε, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο ΠΑΟΚ είναι δύο ομάδες που φημιζόμαστε για τη συνέπειά μας. Η προφορική συμφωνία, λοιπόν, είναι αρκετή. Μένουν μονάχα τα τυπικά και με τον παίκτη, που είναι στο Κόπα Άφρικα, αλλά και κάποια διαδικαστικά μεταξύ μας».

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση στον Παναιτωλικό για τη συμφωνία: «Είμαστε ικανοποιημένοι, όχι μόνο γιατί τα ανταλλάγματα είναι καλά, αλλά και γιατί ο παίκτης βλέπει τη μεταγραφή ως ένα νέο βήμα στην καριέρα του. Πάει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, αν όχι τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας παίκτες που αναδείχθηκαν σε εμάς να παίζουν σε μεγαλύτερα σωματεία».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και επαγγελματίας. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά από Αιγύπτιους. Πέρασαν αρκετοί με μεγάλη αξία. Έχει τη διάθεση να παίξει και να προσφέρει και θα είναι για εμάς χαρά να το δούμε στην πράξη. Είναι μια καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει άμεσα. Είναι εύκολος στο να βάλει το γκολ, που λείπει από τον ΠΑΟΚ, έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά και εκπληκτική τεχνική κατάρτιση».

Για τις σχέσεις του Παναιτωλικού με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν σημαίνει κάτι για τις σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη η μεταγραφή Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είχε πάει και στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Οι σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, έτσι κι αλλιώς, είναι καλές, γιατί αυτό που κάνει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Ιβάν Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση».

Για την αποχώρηση Κωστούλα: «Δεν έχει φύγει ο Κωστούλας από την ομάδα. Απλά αποχώρησε από την προεδρία, παραμένει, όμως, μεγαλομέτοχος. Θέλει να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να ετοιμάσει την επόμενη μέρα. Τον έχει κουράσει λίγο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι ακόμη πιο δυνατά δίπλα στην ομάδα. Για εμάς δεν υπάρχει αποχώρηση».