Skip to main content

Πανέτοιμοι ενόψει Έστερσουντ είναι οι «βόρειοι» οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου στη Στοκχόλμη αναφέρθηκε στους φίλους του «Δικεφάλου» που θα δώσουν το «παρών» στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση

Για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της Έστερσουντς στη Σουηδία για τα play-off του Europa League μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Κούλης Χνιτίδης.

Ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου στη Στοκχόλμη αναφέρθηκε στους φίλους του «Δικεφάλου» που θα δώσουν το «παρών» και στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από Νορβηγία, Φιλανδία και Γερμανία.

Παράλληλα τοποθετήθηκε επίσης για το πλαστικό γήπεδο της κυπελλούχου Σουηδίας αλλά και την θερμοκρασία που θα είναι κοντά στους 10 βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Χνιτίδης:

Για το ταξίδι Στοκχόλμη-Έστερσουντ: «Είναι μια απόσταση γύρο στα 560 χιλιόμετρα. Θα μας πάρει 6-7 ώρες για να φτάσουμε, έχουμε κανονίσει πούλμαν , θα είμαστε γύρο στα 100 άτομα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κόσμο και εκτός Σουηδίας, από Νορβηγία, Φιλανδία και από Γερμανία. Δεν ξέρω ακριβώς το νούμερο, αλλά θα έχει πάνω από 300 φίλους του ΠΑΟΚ».

Για την Έστετρσουντ: «Είναι μια πόλη με 50.000 κατοίκους, η θερμοκρασία την Πέμπτη θα είναι περίπου 9-10 βαθμούς. Αυτό που ίσως να δυσκολέψει τους παίκτες είναι το συνθετικό-πλαστικό γήπεδο. Η ομάδα είναι μέτρια, βρίσκεται στην 8η θέση του Σουηδικού πρωταθλήματος. Εγώ πιστεύω ότι ΠΑΟΚ θα κερδίσει και θα περάσει άνετα. Εδώ τελειώνει το όνειρο της Έστερσουντ...

Το γήπεδο είναι πολύ μικρό, παίρνει περίπου 8.500 κόσμο, γεμάτο θα είναι αλλά δεν είναι καμία ιδιαίτερη έδρα. Με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται πολύ, πιο πολύ ασχολούνται με το Σκι και άλλα χειμερινά σπορ».