Skip to main content

Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο διοργανώνεται αύριο στην Αθήνα

Αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας και από το Δαμάσι καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο

Αύριο διοργανώνεται το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα και οι αγρότες του νομού βρίσκονται με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή ημέρα.

Συνταξιοδοτικά σωματεία αλλά και μέλη της ομοσπονδίας βιοτεχνικών σωματείων της Αθήνας, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο μπλόκο της Νίκαιας διοργανώνοντας συλλαλητήριο εκεί.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας και από το Δαμάσι καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα, τονίζοντας σε κάλεσμα πως η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, ενώ οι αγρότες του μπλόκου του Πλατυκάμπου αναμένεται να βρεθούν την Τετάρτη στην Αθήνα ώστε να συναντηθούν με τα συναρμόδια υπουργεία και να συζητήσουν τα αιτήματα τους.

Στο μεταξύ, κλειστή και στα δύο ρεύματα παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης σε Νίκαια και Πλατύκαμπο. Επίσης, συνεχίζουν τις απογευματινές ώρες τον αποκλεισμό της Ε.Ο Λάρισας – Κοζάνης οι αγρότες από τον μπλόκο της Μελούνας, ενώ σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο Λάρισας – Τρικάλων προχωρούν από 15:00 με 17:00, οι αγρότες του μπλόκου της Ραχούλας.