Κυριακή 20 Μαΐου 2018
x

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Η κλιμάκωση είναι μπλόκα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας

Την έναρξη κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι περισσότεροι από τους 180 αγρότες που έδωσαν το «παρών» στη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa, μετά από περίπου 2 ώρες, οι αγρότες αποφάσισαν να στήσουν πανελλαδικά μπλόκα στις 23 Ιανουαρίου. Μία εβδομάδα νωρίτερα, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών.

«Η κλιμάκωση είναι μπλόκα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, υπενθυμίζοντας ότι «έχουμε τα ίδια αιτήματα με πέρυσι και κάποια επιπρόσθετα. Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή την υπόθεση των αγώνων είναι ότι έχει σταθεροποιηθεί και μονιμοποιηθεί η λειτουργία και η δράση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων».

Απαντώντας στο κάλεσμα για διάλογο, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο κ. Μπούτας ξεκαθάρισε ότι «διάλογο για το πόσο θα χάσουμε δεν κάνουμε. Αυτό θα το αποφασίσουμε εμείς οι αγρότες, αν και πότε θα συνεννοηθούμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ