Skip to main content

Παναθηναϊκός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζοσέ Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο έκανε τεστ μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για τα Χριστούγεννα

Κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωση να αφορά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, για αυτό και ο Βραζιλιάνος μέσος δεν κατόρθωσε να ταξιδέψει από τη Βραζιλία για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μαουρίσιο έκανε τεστ μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για τα Χριστούγεννα. Το τεστ έδειξε πως ήταν θετικός στον ιό, κι έτσι δεν του επιτράπηκε να ταξιδέψει.

Μετά την ενημέρωση που έκανε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ζητήθηκε να κάνει και δεύτερο τεστ, που επίσης βγήκε θετικό, με αποτέλεσμα να ακολουθεί πια την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε καραντίνα και θα κάνει νέο τεστ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε θα του επιτραπεί να ταξιδέψει.

Πρακτικά, ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε για τον αγώνα της Κυριακής (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απ. Νικολαΐδης», ούτε για τη συνάντηση της άλλης Πέμπτης (7/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.