Skip to main content

Πανάκριβο το διαζύγιο ΠΑΟΚ - Τζαβέλλα, καραδοκεί ο Παναθηναϊκός

Η λύση του συμβολαίου του μόνο φθηνή δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ αφού ο παίκτης είχε ανανεώσει πρόσφατα και αξιώνει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, την ώρα που οι εκπρόσωποί του παλεύουν με τους νομικούς του συλλόγου για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η άδεια του Τζαβέλλα ολοκληρώθηκε και πλέον ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή ακολουθώντας τις προπονήσεις της ομάδας. Βέβαια, ο 28χρονος παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά τους κανόνες που ορίζει η συνεργασία τους.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Το διαζύγιο μόνο φθηνό δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ αφού ο παίκτης είχε ανανεώσει πρόσφατα και αξιώνει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή θα εισέπραττε αν εξαντλούσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Μια ακόμη κίνηση, πάντως, η οποία μπορεί να γίνει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, είναι να βρει ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει η συμφωνία και του ποδοσφαιριστή.

Καραδοκεί ο Παναθηναϊκός

Μια από τις ομάδες που φέρεται να επιθυμεί να αποκτήσει τον Τζαβέλλα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θέλουν να εντάξουν τον διεθνή παίκτη στον ρόστερ τους, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, φαίνεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον αυτό, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το πού θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.