Skip to main content

Πάμε στοίχημα: Μοίρασε πάνω από 51 εκατ. ευρώ σε κέρδη τον Φεβρουάριο

Μόλις την τελευταία εβδομάδα τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατ. ευρώ - Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Φεβρουάριο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 51 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε το «Ημίχρονο-Τελικό», σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Κίνας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, έπαιξε το σύστημα 2-5 και κέρδισε 11.767,77 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 12.795 ευρώ και στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) η απόδοση στο ευρώ ήταν 3.626 ευρώ. Την Κυριακή 4 Μαρτίου, στο Τετραπλό των Κυπριακών Ιπποδρομιών, ένας νικητής κέρδισε 4.271 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 10 Μαρτίου και την Κυριακή 11 Μαρτίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στους αγώνες Εϊμπάρ-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Μπάγερν-Αμβούργο. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί έχει τις νίκες της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Τότεναμ και της Μίλαν και το δεύτερο περιλαμβάνει τις νίκες της Ντόρτμουντ, της Νάπολι και της Μαρσέιγ.  

Επιπλέον κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα, το Super Παρολί, της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, με τις νίκες της Γιουβέντους, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ατλέτικο Μαδρίτης.