Skip to main content

«Πάμε στα πολιτικά δικαστήρια»

Την άμεση προσφυγή του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια προανήγγειλε ο Ανδρέας Παντελή, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο Ανδρέας Παντελή τόνισε ότι ο Ηρακλής θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και ελπίζω να βρούμε εκείνα τα δικαστήρια που δεν θα αυτοαναιρούνται ούτε θα αποφασίσουν κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον. Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτός ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει δημιουργηθεί ένα παρακράτος στο ποδόσφαιρο. Ο κάθε ένας λειτουργεί με βάση τα συμφέροντά του, έτσι όμως καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Είναι να τρελαίνεσαι όταν σε ένα νομικό υπόμνημα 25 σελίδων απαντούν με 4 λέξεις, κάνοντας λόγο για έλλειψης δικαιοδοσίας. Βγαίνει ο Μαλάτος και λεει ότι είναι αρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο, βγαίνει ο Σμαίλης το ίδιο, ο Κουρίδης το ίδιο και στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή το παίζουν Θεοί και αποφασίζουν ότι είναι αναρμόδιο», τόνισε ο Παντελή.