Skip to main content

ΠΑΜΑΚ: Ετήσια Συνάντηση Θεωρητικών Οικονομολόγων της Νοτίου Ευρώπης

Αρχίζει αύριο Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, η Ετήσια Συνάντηση της Ένωσης Θεωρητικών Οικονομολόγων Νοτίου Ευρώπης

Έχοντας μεταξύ των κύριων στόχων της τη συμμετοχή και την ανάδειξη των νέων ερευνητών στην Οικονομική Επιστήμη, αρχίζει αύριο Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, η Ετήσια Συνάντηση της Ένωσης Θεωρητικών Οικονομολόγων Νοτίου Ευρώπης (2016 Annual Meeting of the Association of Southern European Economic Theorists - ASSET).

Η εκδήλωση, την οποία φιλοξενεί και διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα αρχίσει αύριο στις 2 το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Σε αυτήν θα συμμετάσχουν διαπρεπείς επιστήμονες, όχι μόνον από την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης, αλλά και ευρύτερα, οι οποίοι θα εξετάσουν ζητήματα της Εφαρμοσμένης Οικονομικής, της Μάκρο και Μικροοικονομίας, των Οικονομικών του Περιβάλλοντος, των Διεθνών Οικονομικών και της Χρηματοοικονομικής.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Esteban Rossi-Hansberg από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον και ο καθηγητής Harris Dellas του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα: http://asset2016.uom.gr/