Skip to main content

Πάλμας: «Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα σίγουρο μέλλον»

Ο Πέτρος Πάλμας με γραπτή δήλωση του μίλησε για το μέλλον της ΚΑΕ Άρης, τονίζοντας πως «ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, οφείλει στον κόσμο και την Ιστορία του να προχωρήσει μπροστά».

 

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κύπριος επιχειρηματίας, Πέτρος Πάλμας, στην οποία αναφέρεται στο κλείσιμο της φετινής σαιζόν για την ΚΑΕ Άρης αλλά και το μέλλον αυτής.
 
Αναλυτικά η δήλωση:
 
«Αγαπητοί φίλοι, 
 
Επειδή το όνομά μου παρουσιάζεται συχνά – πυκνά τον τελευταίο καιρό, σε ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, σαν μια νέα μελλοντική διοικητική προοπτική για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, θα ήθελα με την παρούσα μου δήλωση να ξεκαθαρίσω τα εξής:
 
Είναι γεγονός ότι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μας άφησε μια πικρή γεύση στα χείλη. Και είναι επίσης γεγονός ότι, συγκεκριμένες σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της οικογένειας του ΑΡΗ, κλονίστηκαν σε μεγάλο βαθμό.
 
Ωστόσο, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, οφείλει στον κόσμο και την Ιστορία του να προχωρήσει μπροστά. Επιβάλλεται όλες οι υγιείς του δυνάμεις, να συζητήσουν και να συμφωνήσουν στο πως πρέπει να βαδίσει ο ΑΡΗΣ με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα.
 
Προσωπικά, σαν άνθρωπος που νοιάζεται για το μπασκετικό τμήμα του ΑΡΗ, ολοκλήρωσα έναν κύκλο επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της ΚΑΕ. Συμφωνήσαμε να καθίσουμε ΟΛΟΙ γύρω από ένα τραπέζι και να αποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας, το συντομότερο δυνατόν. 
 
Ελπίζω και εύχομαι μέσα από αυτήν την συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη, όλοι όσοι εμπλεκόμαστε έμμεσα ή άμεσα με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον. 
 
Με Αρειανούς χαιρετισμούς, 
 
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΛΜΑΣ».