Skip to main content

Παλαίμαχοι Άρη: Ο Λάσκαρης οδηγεί τον σύλλογο στην καταστροφή

Οι παλαίμαχοι του «Αυτοκράτορα» κάλεσαν τον επιχειρηματία να δώσει άμεσα λύση τονίζοντας πως τα προσωπικά του προβλήματα θα συμπαρασύρουν την ομάδα

Την αγωνία τους για την «απελπιστική» όπως την χαρακτηρίζουν, κατάσταση που ταλανίζει την ΚΑΕ Άρης εξέφρασαν οι παλαίμαχοι του «Αυτοκράτορα» καλώντας τον Νίκο Λάσκαρη να δώσει άμεσα λύση καθώς όπως υπογραμμίζουν «τα προσωπικά του προβλήματα θα συμπαρασύρουν την ομάδα».

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» παλαιμάχων αναφέρει:

«Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη αγωνία και ανησυχία του για την κατάσταση του μπασκετικού ΑΡΗ.

Καλεί τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Νίκο Λάσκαρη να δώσουν άμεσα λύση στην απελπιστική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ιδιαίτερα ο κ. Λάσκαρης οφείλει να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως παλαιών προθέσεων του, τα υπάρχοντα δυστυχώς προσωπικά και οικονομικά του προβλήματα παρασύρουν στην καταστροφή το πλέον λαοπρόβλητο και τροπαιοφόρο τμήμα του συλλόγου με την τεράστια ιστορία και προσφορά.

Δηλώνουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενωτική πρωτοβουλία, που θα προκύψει για την άρση του καταστροφικού αδιεξόδου».