Skip to main content

Παίκτης του Άρη ο Ρουίς, διαφωνία με Αρκά

Ο Κάρλος Ρουίς θα πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής του Άρη και δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της απόκτησης του επιθετικού από τη Γουατεμάλα να γίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Διαφων
Ο Κάρλος Ρουίς θα πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής του Άρη και δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της απόκτησης του επιθετικού από τη Γουατεμάλα να γίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Διαφωνία με Άρκα.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη προχωράει με γοργούς ρυθμούς και πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση του Κάρλος Ρουίς.

Ο 31χρονος επιθετικός από τη Γουατεμάλα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα συζητήσει λεπτομέρειες του συμβολαίου του και εφόσον όλα πάνε καλά, θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Ελβετία για να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Διαφωνία με Αρκα

Δημοσιεύματα σχετικά με τον Άρη και τον Χούλιο Άρκα έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ του Σαββάτου στην Αργεντινή. Σύμφωνα με αυτά τονίζεται ότι η διαφορά των «κίτρινων» με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή εστιάζεται στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με αυτά, ο 29χρονος αμυντικός επιθυμεί τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους», κάτι που αρνήθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του παίκτη και τους ανθρώπους του Άρη έχουν ολοκληρωθεί και πλέον η οριστική απάντηση θα πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα, αλλιώς οι «κίτρινοι» θα κοιτάξουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.