Skip to main content

Παγκράτι: Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Δαλιάνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Παγκράτι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Δαλιάνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Παγκράτι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το Star, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου έμενε με τους γονείς της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι.

Όταν το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι και δεν βρήκαν εκεί τη Μαρία, αφού την αναζήτησαν και δεν μπορούσαν να τη βρουν, πήγαν στην αστυνομία. Όμως έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν ήταν πουθενά.

Καθώς οι μέρες περνούσαν και η 21χρονη παρέμενε άφαντη, οι γονείς της αγωνιούσαν και απευθύνθηκαν παντού. Δυστυχώς όμως το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία βρέθηκε νεκρή.

Οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για έντονη δυσοσμία και ο πατέρας της Μαρίας κατάλαβε αμέσως πως κάτι κακό συνέβαινε.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, ο οποίος την αναγνώρισε από τα ρούχα της. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός της, στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Γ. Καλογριάς και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει στο σώμα της εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φέρει, αντίθετα, συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία της πτώσης της από τον τέταρτο όροφο.

Τις επόμενες μέρες μετά από την νεκροψία-νεκροτομή θα γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής.
Να σημειωθεί ακόμα ότι το κλιμάκιο της αστυνομίας δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης, έστω και επαγγελματικής ούτε και παραβίαση της κλειδαριάς του σπιτιού με αντικλείδι.

Όμως, στο σπίτι δεν βρέθηκε ούτε και κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από την 21χρονη φοιτήτρια. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Παγκρατίου και εξετάζει κάθε ενδεχόμενο.

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής.