Skip to main content

Πάγκαλος: Το ΚΚΕ θέλει έναν νεκρό

Ολομέτωπη επίθεση στο ΚΚΕ εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, καθώς σε συνέντευξή του κατηγορεί την ηγεσία του Κομουνιστικού Κόμματος ότι επιθυμεί να υπάρχουν θύματα στις κινητοποιήσεις.
Ολομέτωπη επίθεση στο ΚΚΕ εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς σε συνέντευξή του στα Νέα κατηγορεί την ηγεσία του Κομουνιστικού Κόμματος ότι επιθυμεί να υπάρχουν θύματα στις κινητοποιήσεις.

«Όταν ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία υπάρχει ένα ερώτημα, αν θα του κάνεις το ΄χατίρι΄. Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

«Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά. Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της», συνεχίζει.

Προσθέτει, δε, ότι το ΠΑΜΕ με τις κινητοποιήσεις στα λιμάνια δυσφημεί τη χώρα σε όλες τις τουριστικές αγορές του πλανήτη.

Στρατιωτική πειθαρχία για το Ασφαλιστικό

Η πειθαρχία τίθεται εκ των πραγμάτων κάθε φορά που υπάρχει μείζων νομοθετική πρωτοβουλία, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καθιστώντας σαφές ότι η κυβέρνηση πρέπει να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας κατά την ψήφιση του Ασφαλιστικού.

Τέλος, προσφέρει στήριξη στον κ. Λοβέρδο σημειώνοντας ότι «αυτά που γίνονται από τον κ. Λοβέρδο είναι αυτά που μπορούν να γίνουν. Μπορεί να υπάρχει ένα 10% που μπορείς να αφαιρέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν βλέπω άλλη δυνατότητα από τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος προς την κατεύθυνση που επιχειρείται».