Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε φιλάθλους: Να μείνει ανοιχτό το γήπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν

«Ας αποτελέσει οδηγό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», τονίζει στην ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας ο Δικέφαλος του Βορρά

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε για μία ακόμη φορά να επιστήσει την προσοχή στους φίλους της ομάδας, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 18/2, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν ήδη ένα ντέρμπι με κόσμο, αυτό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη (14/2), χωρίς να υπάρξει κάποια παρεκτροπή, ωστόσο χρειάζεται να είναι διαρκής η προσοχή όλων ώστε να μην κινδυνέψει με τιμωρία της έδρας.

Αναλυτικά η μακροσκελής ενημέρωση-ανακοίνωση:

«Η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα λειτούργησε άψογα στο γήπεδο της Τούμπας. Μπορεί η ομάδα να μην πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, αλλά οι φίλοι της ομάδας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για χαλάρωση. Πρέπει όλοι μας να βεβαιωθούμε πως το γήπεδο της Τούμπας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ας αποτελέσει οδηγό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διασφαλίσουμε πως θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από χιλιάδες ανθρώπους το δικαίωμα να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Χρειάζεται η προσοχή όλων μας να προστατέψουμε το γήπεδο μας και την ομάδα μας, να μην δώσουμε αφορμή σε κανέναν υποχρεώσει την ομάδα μας να παίξει σε άδειες κερκίδες, χωρίς την ενέργεια της γεμάτης Τούμπας.

Η ψυχή μας, η φωνή μας, το πάθος μας είναι αρκετά για να βοηθήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή να πάρουν την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας!

Απαγορεύεται η ρίψη πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων κι οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες. Σε περίπτωση έστω κι ενός περιστατικού, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. H ποινή μάλιστα μπορεί να εφαρμοστεί είτε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας στην Ευρώπη, είτε την 1η αγωνιστική των Play Offs, δύο κρίσιμα παιχνίδια που πρέπει όλοι να είμαστε εκεί.

Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Βάσει των νέων μέτρων κανείς φίλαθλος δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο, χωρίς να διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία και ο παραβάτης θα απομακρύνεται από το γήπεδο. Πλέον και τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με εισιτήριο στο όνομά τους. Φροντίστε να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, καθώς η ζήτηση για το παιχνίδι είναι μεγάλη κι υπάρχει ενδεχόμενο να μην βρείτε διαθέσιμο εισιτήριο στη θύρα που επιθυμείτε.

Επίσης οι αρχές θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα και στους δύο για έξι μήνες, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Δεν θα υπάρξει ανοχή στους παραβάτες. Όποιος προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα θα θεωρηθεί προβοκάτορας. Έχουμε χρέος σε ένα ακόμα παιχνίδι να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας! Πάμε όλοι μαζί!».