Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς οπαδούς: Σπρώξτε την ομάδα με φωνή και θετική ενέργεια

Έκκληση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στους φιλάθλους για κόσμια συμπεριφορά και αποφυγή οποιονδήποτε ενεργειών που θα βλάψουν τον Δικέφαλο

Όλα για όλα τα παίζει απόψε (18:00) ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, προκειμένου να κερδίσει, εάν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάγκ, το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.

Ισχυρό χαρτί για την ομάδα του Δικεφάλου είναι η παρουσία των οπαδών της ομάδας οι οποίοι θα δώσουν ώθηση στους παίκτες και, γιατί όχι, να κάνουν το γήπεδο να «γείρει» υπέρ των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς.

Έτσι, με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητεί από τους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να αποφύγουν ενέργειες που μπορούν να βλάψουν την ομάδα.

Πλήρης η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Το πιο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς της σεζόν είναι το σημερινό εναντίον της Λίμπερετς στην Τούμπα, σε μια ευκαιρία για την ομάδα η πρώτη εντός έδρας νίκη στην έδρα της να φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Σ´ αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Σπρώξτε τους ποδοσφαιριστές μας με την φωνή και τη θετική σας ενέργεια. Βοηθήστε τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα, χειροκροτήστε τους όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, πανηγυρίστε μαζί τους την πρόκριση!

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε ρίψη αντικειμένων, πυρσών, κροτίδων ή φωτοβολίδων, καθώς ακόμη και το άναμμα αυτών στις κερκίδες επιφέρει σκληρές τιμωρίες. Απαγορεύονται επίσης συνθήματα και πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί προχωράμε και μεγαλώνουμε το βάρος της ευρωπαϊκής φανέλας του ΠΑΟΚ μας!».