Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: Αρρωστημένα μυαλά δεν αποδέχονται το μεγαλείο μας

Άγνωστοι πέταξαν χθες τα ξημερώματα από γέφυρα της περιφερειακής πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια

Τη θλίψη της αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς εξέφρασε με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα, άγνωστοι πέταξαν πέτρες προς το πούλμαν που μετέφερε χθες την αποστολή της λατινοαμερικάνικης ομάδας στο ξενοδοχείο μετά το φιλικό παιχνίδι εναντίον των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια αυτού και από τύχη να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός παίκτη ή μέλους των «Χεινέσες».

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της και καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση, που διέπραξαν κάποιοι… «γνωστοί-άγνωστοι» κατά του πούλμαν, το οποίο μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι περιττό να τονιστεί πως κάθε υγιής άνθρωπος καταδικάζει τέτοιες πράξεις, σε μια μέρα γιορτής για τον ΑΡΗ και την Ελλάδα. Είναι προφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν, δυστυχώς, κάποια «αρρωστημένα μυαλά», που δεν μπορούν να αποδεχτούν το μεγαλείο της ομάδας μας και το γεγονός ότι έφερε στην πόλη μας τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς.

Η συμπεριφορά τους, τους χαρακτηρίζει και καταδεικνύει τη μικρή τους αντίληψη σε σχέση με το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, του ΑΡΗ και των οπαδών μας.

Θα τους συνιστούσαμε να παραδειγματιστούν από τη χθεσινή απαράμιλλη γιορτή-παράσταση και τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς του κόσμου μας, ώστε να ξεφύγουν, επιτέλους, από τη μιζέρια τους...».