Skip to main content

Ουζουνίδης: Το κάτι παραπάνω στο ΟΑΚΑ

Πεπεισμένος πως ο Ηρακλής μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στον Παναθηναϊκό για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του «Γηραιού», Μαρίνος Ουζουνίδης.
Πεπεισμένος πως ο Ηρακλής μπορεί κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στον Παναθηναϊκό για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του «Γηραιού», Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ηρακλή παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους του Tύπου εν όψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ελληνας προπονητής τόνισε:

«Με την επάνοδο και των υπόλοιπων παικτών είμαστε και αγωνιστικά εκτός από ψυχολογικά καλύτερα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και ποιος είναι ο αντίπαλό μας. Θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται για να φέρουμε και άλλη πίεση στον αντίπαλο μας. Ετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται όχι όμως με τον αέρα του προηγούμενου αλλά κρατώντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που μας έδωσε η νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του Άρη. Για να πάρουμε κάτι θετικό θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω  Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην βρίσκεται και στην καλύτερη κατάστασή του αλλά είναι ο Παναθηναϊκός και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται".

Για την εικόνα της ομάδας του στα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη, σημείωσε: «Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και αποφασιστικοί και στα δύο αυτά παιχνίδια όπως και στα υπόλοιπα στην έδρα μας. Δεν ευτυχήσαμε όμως να βάλουμε κάποιο γκολ για να προηγηθούμε. Η ομάδα έχει προσωπικότητα και παίκτες νικητές με αυτά τα παιχνίδια να τους δίνουνε επιπλέον κίνητρο όπως και η παρουσία του κόσμου. Θα πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο».

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα έλεγα ότι με φοβίζει αλλά περιμένω ακόμη καλύτερο Παναθηναϊκό έχοντας ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτό. Να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα στην καλύτερη κατάστασή της όπως συνέβαινε και με τον Άρη. Η επάνοδος των τραυματιών μας δίνει καλύτερες επιλογές και οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι θέλει καλή διαχείριση. Θα πρέπει να πιέσουμε στην αρχή. Να δούμε τις μπορούμε να κάνουμε και να εκμεταλλευτούμε τυχόν άγχος του Παναθηναϊκού".

Σε ερώτηση για το πώς περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι του Σαββάτου: «Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα πάει το παιχνίδι. Θα πρέπει να κρατήσουμε το στιλ μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να μας δώσει μεγαλύτερο χώρο από ότι στα άλλα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό γιατί σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα παίζοντας μόνο αμυντικά. Ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα γιατί είναι σημαντικό το πως θα αντιδράσεις σε περίπτωση που βάλεις γκολ ή δεχθείς και να μην μείνουμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξουμε για να μην ξεφύγει το μυαλό μας όπως μπορεί να συμβεί μετά από νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι και να ετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται».

Για την βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου: «Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να τα κερδίσουμε όλα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορούμε να πάρουμε σε κάθε παιχνίδι να το πάρουμε».

Για το κλίμα στην ομάδα  «Με ενδιαφέρει να έχουμε καλό κλίμα, να δουλεύουμε καλά και να προσπαθούμε. Στο ποδόσφαιρο εξάλλου μπορεί να δουλεύεις πολύ και να μην σου έρχονται τα αποτελέσματα».