Skip to main content

Ούτε στη Σπάρτη (0-0) κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Άρης(vid)

Οι κιτρινόμαυροι έμειναν για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη ενώ διαμαρτύρονται για πέναλτι σε φάση του Γιαννίτση με τον Σόουζα

Στο μηδέν έμειναν Σπάρτη και Άρης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς (στην κορυφή ο Απόλλων Σμύρνης με 43 ενώ ακολουθεί η Λαμία που αγωνίζεται αύριο στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση με 40) ενώ αντίθετα οι Λάκωνες βρίσκονται στην 6η θέση με 25.

Οι κιτρινόμαυροι που ήταν κάκιστοι για ακόμη έναν αγώνα είχαν μόλις μια αξιόλογη ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο όταν στο 31΄ο πορτιέρε Μελίσσας έκανε διπλή απόκρουση αρχικά στην κεφαλιά του Μιλούνοβιτς και μετέπειτα στο γυριστό σουτ του Μπαργκάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή του Σόουζα από τον Γιαννίτση στο 32΄ενώ αντίθετα οι Λάκωνες διαμαρτύρονται με τη σειρά τους για τη φάση του 39΄όταν ο Διούδης βγήκε μακριά από την περιοχή του για να μαρκάρει τον Αναστασάκο.

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄Κατσίκης), Φράγκος.

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86΄Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄Καπνίδης), Ιλιτς.