Skip to main content

Ουίλιαμ και Χάρι για το τελευταίο τηλεφώνημα με τη Νταϊάνα

Η προβολή του προγραμματίστηκε να συμπέσει με την 20ή επέτειο από τον θάνατο της Νταϊάνας σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997

Οι πρίγκιπες της Βρετανίας Ουίλιαμ και Χάρι εξέφρασαν τη λύπη τους για την τελευταία συνομιλία που είχαν με τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πριν πεθάνει, λέγοντας πως το τηλεφώνημα ήταν «απελπιστικά βιαστικό».

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy" («Νταϊάνα, η μητέρα μας: Η ζωή και η κληρονομιά της») που η προβολή του προγραμματίστηκε να συμπέσει με την 20ή επέτειο από τον θάνατο της Νταϊάνας σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, οι δύο πρίγκιπες λένε πως είχαν μιλήσει με τη μητέρα τους λίγο πριν πεθάνει.

«Ο Χάρι κι εγώ βιαζόμαστε απελπιστικά να πούμε αντίο, ξέρετε ?θα τα πούμε αργότερα?? προφανώς αν ήξερα τώρα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα ήμουν τόσο αδιάφορος για αυτό και οτιδήποτε άλλο», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Ήταν εκείνη που [μας] μιλούσε από το Παρίσι, δεν μπορώ πραγματικά να θυμηθώ τι είπα αλλά το μόνο που θυμάμαι όντως είναι πως πιθανόν θα μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου το πόσο σύντομο ήταν το τηλεφώνημα».

Ο Νικ Κεντ, ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, δήλωσε στο Ρόιτερς πως πιστεύει πως το ντοκιμαντέρ δίνει μια ιδέα της «ιδιωτικής Νταϊάνας».