Skip to main content

Ουάρντα: Διαδίδουν ψεύδη για να καταστρέψουν την καριέρα μου

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τάχθηκε με δηλώσεις του απέναντι σε όλα όσα του καταλογίζουν αναφορικά με την παρενόχληση γυναικών δύο συμπαικτών του

Απέναντι σε όλα όσα του καταλογίζουν αναφορικά με την παρενόχληση των γυναικών δύο συμπαικτών του στη Φεϊρένσε, τάσσεται ο Άμρ Ουάρντα με συνέντευξή του σε μέσο της Αιγύπτου υπογραμμίζοντας πως με προσπαθούν με όσα διαδίδονται να βάλουν τέλος στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός:

Για τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Πορτογαλία για παρενόχληση δύο γυναικών: «Ορκίζομαι πως δεν συνέβη. Όλα είναι ψέματα, δεν συνέβη τίποτα, και είμαι έκπληκτος όπως και για τις υπόλοιπες ειδήσεις που διαβάζω για μένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθούν να καταστρέψουν και να δυσφημήσουν την καριέρα μου. Μπορώ να αναφερθώ σε μια εκστρατεία λασπολογίας προκειμένου να σταματήσουν την καριέρα μου, είμαι έκπληκτος από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων με στόχο τη διαστρέβλωση της εικόνας μου...».

Για τα δημοσιεύματα σε προτογαλικές εφημερίδες: «Το ότι ακόμα δεν αγωνίζομαι στην Φεϊρένσε δεν έχει να κάνει με αυτό που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, δεν ξέρω από που βγήκε, αλλά είχα προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης στην Πορτογαλία».

Για την αντίδραση της Φεϊρένσε:  «Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου για κάτι. Είμαι παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και περιμένω από τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ να στείλουν την διεθνή κάρτα ποδοσφαιριστή για να μπορώ να προπονούμαι και να συμμετάσχω σε αγώνες με την Φεϊρένσε».

Για τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του ακόμη:  «Υπάρχουν διαφορές σε οικονομικά θέματα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φεϊρένσε πριν από αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μην έχουν στείλει τη διεθνή κάρτα».

Για το αν είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Είμαι στην αναμονή για την αποστολή της διεθνούς κάρτας με φόντο την συμφωνία τους για τα οικονομικά θέματα… Ήμουν έκπληκτος που ήρθα στην Πορτογαλία γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε να παραμείνω στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αλλά δεν ξέρω ακόμα την τελική θέση τους».